Raamdecoratie

Elke ruimte verdient een hoge aaibaarheidsfactor. Die bereikt u door het juiste textiel te kiezen voor gordijnen, zetelbekleding, kussens en lampenkappen. Anne Hylebos staat u graag bij voor elk vertrek. In tijdloos klassiek voor een behaaglijk landelijke sfeer,strak modern of tijdloos.

Wij werken vooral, met natuurlijke vezels zoals linnen en katoen, in combinatie met ruwere stoffen en reliëftekeningen. Zijde crëert dan weer een lumineus effect. Voor het kleurenpalet van de stoffen kiezen we resoluut voor zachte, warme tinten. Hevige kleuren worden hier en daar verwerkt voor een fris accent. Elke stof, elke toepassing kan strak, plissé of gefronst verwerkt worden. Want ook uw villa, loft of appartement verdient maatwerk met een elegant karakter, een delicaat design en een pastorale ambiance. Dat kan in alle prijsklassen, want dingen hoeven niet noodzakelijk veel te kosten om mooi te zijn.

Optrekgordijnen, overgordijnen, Japanse wanden,aluminium of houten jaloezie,rolgordijnen en shutters(binnenluiken). zetelstoffering, losse hoezen, bedspreien, kussens, bedovertrekken, lampekappen,tapijten, plaids, buitengordijnen.Dit allemaal op maat gemaakt! Alles kan. Voor de gordijnen werken we met diverse ophangsystemen.

Interieuradvies op maat?

Heel wat klanten van PIEN DECORATIE zijn nog nooit in de winkel geweest. Specialiste Anne Hylebos gaat immers met veel plezier naar de klanten toe, desnoods tien keer. Alles begint bij een verkennende visite: in welke entourage bevindt de villa of het appartemenet in kwestie zich? Hoe leven de bewoners van dat huis? Zijn er kinderen en honden aanwezig? Worden er regelmatig gasten ontvangen of vertoeven de opdrachtgevers vaak buitenshuis? Is het een extravert of eerder rustig gezelschap?

Dan keert ze terug naar haar atelier en maakt de eerste ontwerpen. Soms kan de klant zich meteen vinden in haar voorstel. Soms is er extra overleg nodig. Pas wanneer alles volledig is goedgekeurd, kunnen de medewerkers aan de slag, maar altijd onder het waakzaam oog van Anne.